top of page
Fra DBC's lektørudtalelse:
 
"Mikkel Stolt fascinerer med en både underholdende, skæv og tankeprovokerende roman...", "forfriskende anderledes", "...et absolut must på mange biblioteker".
 

”Fiktion, fakta, dagbogsnotater og rejseskildringer mixes til en finurlig roman for dig, som søger en anderledes og udfordrende læseroplevelse”.

 

 

Læserkommentarer:

(Alle er delvist anonymiserede, da de ikke er enhver, der har lyst til, at deres navn kan blive googlet frem) 

 

 

" ... et fantastisk oplæg til en sjov Hollywood-film ... men det er de konkrete indblik i en helt anden verden, der gør den interessant ... som en mærkelig slags dokumentar." (J.S.)

"Nu har jeg med stor glæde lånt og læst “Bacon i Bagagen”. Jeg var mest opslugt af passagerne, der handler om livet (og den langsomme kvælningsdød) som dokumentarinstruktør [...]. Spidder mange forhold lige på kornet med vid og bid og stor underholdningsværdi. Tak for en god læseoplevelse! (H.V.)

"Fantastisk god oplevelse, virkelig velskrevet. Begavet og vittig, jeg sad og kluklo undervejs" (P.L.)

"...en original stil, hvor man hurtig fornemmer personerne. Jeg holder meget af hans humor." (N.M.)

 

 

"Hvilken fornøjelse. En gang imellem – sjældent faktisk – når jeg er i gang med en bog, så læser jeg mere og mere langsomt jo færre sider, der er tilbage i min højre hånd. Jeg har ikke lyst til at skulle forlade den verden, bogen og jeg er i. Det skete med Bacon i Bagagen. Sidste gang, det skete, var, da jeg nærmede mig slutningen af "1Q84" af Murakami." (L. R.)

 

"Den er, helt ærligt, pissehamrende godt skrevet" (T.F.)

 

"God, morsom og velskrevet. Jeg har følt mig underholdt hele vejen igennem... sproget er let, personligt og uprætentiøst, hvilket gør at man bevarer flowet hele turen igennem. Alle rejsebeskrivelserne, står lysende klart... [bogen] er rigtig god til at beskrive scenerne visuelt." (J.K.)

 

"Jag har skrattat högt då och då under läsningen. Och han skriver bra och en del av reseskildringarna tyckte jag var spännande och gav mig reslyst. Men sedan är det något med "kill your darlings" tycker jag. Han är lite för förtjust i att framhäva sin lättja och oföretagsamhet." (E.H., Sverige). ("Kill you darlings"? Det er da dumt - man skal da hellere dræbe noget andet, :) red.)

 

”Jeg nød den meget... Det jeg allerbedst kan lide ved bogen er din beskrivelse af dig selv og dine overspringshandlinger… Endnu engang tak for oplevelsen.” (K. J.)

 

"Er bl.a. en overraskende, skæv, personlig og velskrevet undersøgelse af forholdet mellem humaniora og naturvidenskab." (J.P.N.)

 

"Jeg kastede mig over den og kunne ikke holde op med at laese den, jeg syntes den var meget sjov og virkelig godt fortalt." (U.T., Canada)

bottom of page