top of page

Om bogen

 

Fortælleren laver dokumentarfilm, men det er primært hans kone, dyrlægen, der tjener til huslejen. Hun er også flink til at tage ham med til kongresser over hele verden, og det er under den første af disse ture, at han finder på, at han vil lave en film om hendes arbejde og speciale, nemlig grise. Men da han elsker at holde fri og bare sidde og observere livet med et glas øl – hvor i verden han nu er – så går hans arbejde meget langsomt. Alligevel vokser historien frem rundt omkring ham, og før han ved af det, er der pludselig fare på færde med vilde dyr og mulige mordforsøg.

 

Rejser, svinekød, virkelighed, historier, livet og forfatteren selv. Er du tosset med bare én af de ting, så er der måske noget at hente i denne tryksag, der kombinerer rejseskildringer fra Chile, Australien, Sydafrika, Canada, Sydkorea (og Belgien) med den causerende dagbog og den fremadskridende roman. Kort sagt; en autofaktion.

 

Bogen er udgivet med støtte fra Danske Filminstruktørers Legatudvalg, og forfatteren blev undervejs tildelt et skriveophold på Hald Hovedgaards skriverefugium.

 

Grafik og layout: Claus Lynggaard

Udgiver: Fenris Film & Multimedia ApS

Distribution: Fenris Film & Multimedia ApS

 

232 sider, format: 15,5 x 23 med flapper el. e-bog (pdf)

 

Paperback: kr. 159,- (vejl. udsalgspris), ISBN: 978-87-998022-0-3

E-bog: kr. 79.- (vejl. udsalgspris), ISBN: 978-87-998022-1-0

 

KLIK PÅ BILLEDET AF BOGEN HERUNDER OG LÆS ET PAR PRØVEKAPITLER

bottom of page